Disseny web
adaptat al teu negoci

Maximitza les teves campanyes online
i la consecució d’objectius

Especialistes en WordPress i Prestashop

El disseny web és una eina indispensable en l’estratègia de comunicació d’una empresa i, per tant, necessita una implementació coherent amb l’objectiu del negoci.

El disseny web és bàsic per aconseguir una diferenciació de la competència i requereix d’un disseny personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client, sigui una web corporativa, un catàleg de productes en línia o una tenda online.

Serveis web

Disseny web responsive

Un disseny orientat als objectius de comunicació i adaptat a cada dispositiu.

Webs desenvolupades en wordpress que permeten una millor autogestió dels continguts. Les webs les desenvolupem en entorns privats on el client pot anar veient en tot moment el procés de creació.

Tendes i catàlegs online

El teu negoci disponible
365 dies, les 24 hores i
fàcil de gestionar.

Estudiem les diferents opcions per decidir la millor eina en funció de les vostres necessitats i fixar pressupostos per tal de delimitar bé el projecte.

Landing Pages

Maximitza les teves campanyes online i la consecució d’objectius.

Són les pàgines on arriben els usuaris ja sigui de campanyes de Google Ads (SEM), Google Search (SEO) o de xarxes socials, i que es personalitzen per a que el contingut de la pàgina estigui en sintonia amb els anuncis i els objectius.

Altres serveis web

Hostings i dominis

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t’oferim un espai en els nostres servidors administrats per allotjar el teu web. Preocupa’t només del teu negoci. Ens encarreguem de tot.

Manteniment web

Mantenim el teu web instal·lant les últimes actualitzacions de seguretat del wordpress o prestashop.
Actualitzem plantilla i plugins a les últimes versions per evitar atacs. Si no tens temps, també podem actualitzar els continguts per a tu.

Formació

Fem classes personalitzades sobre l’eina WordPress per a que el client pugui ser 100% autònom en la gestió i actualització dels continguts de la seva web.

Treu el màxim rendiment
a la teva presència online.
Maximitza les teves campanyes
i la consecució d’objectius

Ens posem en contacte?