Dissenyem la pàgina web que millor s’adapta al vostre objectiu de negoci

Disseny web professional

La web és un complement més en l’estratègia de comunicació d’una empresa i, per tant, necessita una implementació coherent amb els criteris establerts d’imatge corporativa.

Un cop establerts aquests criteris gràfics, és imprescindible saber quin és l’objectiu i a qui ens dirigim, aspectes clau de l’estructura i el disseny d’una pàgina web.

Disseny web exclusiu

Aconseguir una diferenciació de la competència també requereix un disseny web personalitzat i adaptat a les necessitats de cada client, sigui una web corporativa o un catàleg de productes en línia.

Aplicacions web

Un pas més en el disseny web són les aplicacions, eines pensades per dotar les webs de més funcionalitats, siguin per als usuaris finals o bé per a l’empresa mateixa: intranets, bases de dades de productes, gestors de continguts, webs d’accés restringit, etc.

Botigues online

Dissenyem i creem botigues en línia, una nova opció de negoci que cada vegada té més acceptació entre els usuaris finals i que truca a la porta de qualsevol tipus d’empresa. Per fer-ho, calen eines intuïtives, modulars i fàcils de gestionar.

Disseny web WordPress

La teva web més econòmica

Estem especialitzats en la implementació i personalització de pàgines basades en plantilles WordPress, ideals per a qualsevol aplicació web, des d’una web corporativa, una web amb catàleg de productes o tendes online.

Nom*

E-mail*

Telèfon*

Missatge

He llegit i accepto les condicions d'ús i els termes generals *

*Camps obligatoris

 

Alguns dels nostres treballs