Política de privacitat

Política de privacitat

 

 • Dret d’informació
  De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant , LOPD ), TOP IMATGE SCP , titular del lloc web, informa l’usuari d’aquest lloc de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per TOP IMATGE SCP i sota la seva responsabilitat .
 • Finalitat
  Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades per TOP IMATGE amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que TOP IMATGE proporciona a través d’aquest lloc web. El usuari garanteix que les dades personals facilitades a TOP IMATGE són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació de les mateixes.
 • Consentiment de l’ usuari
  L’enviament de dades personals, mitjançant l’ ús dels formularis electrònics de TOP IMATGE o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els mitjans de comunicació indicats, així com al enviament de comunicacions via electrònica amb informació sobre els nostres serveis.
 • Drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dels usuaris
  L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos a la LOPD.

  Podrà exercir aquests drets dirigint-se a info ( at ) topimatge.com

Política de cookies

 

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic l’informem de la utilització de cookies al nostre lloc web (www.topimatge.com) o aplicacions per tal de facilitar i millorar la navegació als usuaris, recordant per on navegar en el lloc web, el seu nom d’usuari al registrar-se, les preferències i configuracions de visualització, i oferint a cada usuari informació que pot ser del seu interès.